Pages

Ni teman sy Cik hams.., korg bg la mkn kt die ek..huhu.. klik je kt dlm ni ^_^

Sunday, November 21, 2010

beRsama meReka

     Tanggal 21 November 2010,, aq telah mengatur satu temujanji bersama sahabat lama < cewah..!! ayat skema gler..hahaha> xpe2,, tukar intonasi ye =) sbnrnye td aq dh jnji nk kuar ngn ayu & suha.., bkn pape pn, sje coz dh lme x jmpe,, kuar ke temerloh jew kot..hahaha, tp its ok la, at least dpt lepaskn gian g shopping td..kui3, aq ngn ayu juz wndow shoppng jew, suha yg bnyk skali mmbeli dan belah =) xde ape pn aq nk cri sbnrnye sbb tu x beli ape pn..

dari kiri: Ayu & Suha
     td mse smpai jew, i'm be the first drpd yg laen,, rsenye aq dh ciap pling lmbt dh kot..huhuhu,, rpe2nye, dieorg xde motor plak,, hohoho, so, terpkse la aq ni menanggung penantian seorg diri.. urmm,, nak buat ape ek sorg2 ni.. emm..emm.. nk g shoppng dlu, x syok plak sorg, nk g mkn, x lapar lg, emm.. nk dduk je, buang mse plak.. emm..emm.. yaa..!!! lepak cc la.., then, aq pn g la cc yg terdekat, INTAN SIBER.. huhuhuhu, juz hbiskn mse ngn FB jew =)
     ade dlm stngah jam lebih gak r aq kt intan siber tu, then bru dieorg kol dh smpai,, so, aq pn check out la,, <wah,! cm kt hotel plak nk check out..hahaha> hentam jela.. ^_^ mse aq trun, rpenye dieorg kt bndar lame plak..aiyoo.., pastu aq kol ckp kt bndr baru then brulah dieorg come to me..hohoho,, smntara mnnggu dieorg smpai, g usha2 kedai baju jap..urmm,, xde pn yg brkenan.. smpai la blik pn xde yg brkenan..haha, padahal nk b'jimat, mklum la, dah nk msuk sem ni, bnyk wit nk gune..kui3
     pastu kami pn go on la jln2.. suke sngt jmpe dieorg coz mmg dh lme x ketemu..hui3, kami jln2, g mkn, tp sambil2 tu mmg bnyk r cite yg di'share' bersame ^_* pastu bru la aq balik,, penat tp happy n dpt tenangkn fikiran dr memikirkn kje2 yg tertangguh & result yg akn keluar x lame lg..fuhhhh (^_^) (^_*) (^_^)
     
P/S: Doakan sy dpt pointer yg baik utk sem ni ye.. insyaAllah.

2 comments:

ayu said...

ety... mis u... muaahh!!

ety_iman said...

ayu....miss u too lorh...hehehe (^_-)