Pages

Ni teman sy Cik hams.., korg bg la mkn kt die ek..huhu.. klik je kt dlm ni ^_^

Friday, October 15, 2010

 frEe fRiDay 

Assalamualaikum n very gud morning 2 all of u n specially 2 "mYc0oPeR" (^_^)


                                       hariKu bermula dgn mo0d yg agk ok & lebih smngt dr smlm.. J arini sume kelas batal ats sbb ade konvo sok, so, totally lec very2 da'busy..hihihi.., subuh kul 6.15,, lpas tu x tdo smula coz nk ciapkn kje fnncial mngemnt,, ptg ni sblm kul 4 dh nk kne hntr, pdhal bru je dpt smlm, tp nasib la x bnyk sngt..hehehe.. J kul 8.30 aq dh ciapkn sumenye,, niat d'hati mmg nk tdo smule tp trbatal niat bile mata dh x ngntuk ~ sbbnye dh breakfast nscafe 'o' mse nk ciapkn kje td,,then, pnjam b.band whida coz line x ok utk sesi luahan trhdp cik cooper..huhuhuhu J first, on fb jap nk tngok komen fren, tp sbb x bnyk sngt aq trus ke sesi wif cik cooper..kui3,. jap ag nk hntr kje td coz ptg ni rse2 nk kuar ke bndr jap, my pocket n purse was empty.. so, nk refill smule..hehehe, smbil tu nk cri sbun bsuh skit, softener pn dh nk hbis, shower cream pn sme,, hadoii,, nmpknye kjp jela my pocket wif money..hehehe,, berat plak brg nk bwk balik kang.. J




                      my roommate, farhana, k.shu n wahida sumenye msih setia brsma their lovely bed..huhuhu.. adik pn msti 2x5 je ngn dieorg, nk2 plak tdo sorg2 kt bwh tu, xde spe la nk gnggu proses beradu brsama her lovely pillowS..hehehe J Urmmm.., rse2nye cm mlas je nk ciap2 g hntar kje kt blik en.taufik jap ag,, bkn ape, bju x gsok lg sbnrnye..hehehe,, but its ok la, small matter je tu, ~ conclusion : kirim je kt wahida sruh die tlong submitkn, lgpun mmg die nk g blik lec pn kang coz nk teman farhana submit assgmnt..kuang3 J mudah2an adik nk ikot kuar ptg ni,, aq taw die xde duit lg tp aq jgk taw die xkn dduk trcanguk je dlm blik seharian, bosan la,, klau adk ikot kuar, akk belanje la adk mkn nnti..ok dear..? (^_*) xde la bosan sngt duk kt blik je,, mse akk susah adk tlong akk, so, ble time adk plak susah, xkn akk nk dduk diam je kot.. moga2 adk ikot ek.. J


    
                pg2 td k.yana <my ex-ro0mmate> dtg nk pnjam tdung,, tp dduk la borak2 dlu ngn aq,, mklum la,, da lme x jmpe,, ni pn sbb nk konvo sok.. ktorg ni bkn bleh jmpe, msti nk gelak je kjenye..hahahahha.. ntah pape la kami ni.. J cite la psal rsult msing2,,huhuhu,, malu gak aq nk gtaw yg rsult aq trun sbnrnye, tp nk wt cmne, mmg knyataannye aq ni bnyk maen je dr study..hihihi,. but its ok, i'm not fnish my study yet, so, insyaAllah aq akn tebus balik kkecewaan sem lepas dgn lebih fokus pd study for this sem.. semangat..!!! hahaha,, ok la tu kn.. J




                         JJJ i think,, maybe thats all for 2day, if i have any story to share wif cik cooper, we will meet on the next post..ok..? hehehehe.., daa

Monday, October 11, 2010

malas

hari ni aq x g kelas.. x taw r nape, tp aq rse mmg mlas sngt nk kuar dr bilik arini..., ptg kang nk join kelab kembara g daki bukit,, mule2 ngtkn nk g bukit panorama, tp last2 minute, bru pg td miss Dina msj Mary ckp x jd g bukit pnorama, tukar g bukit pelindung je...huhuhuhu,, aq ni yg dh smmgnye mls nk g klas brtmbah mls ble ckp nk g bukit pelindung je.. :-)
      baju utk g kelas sok dh ciap gosok, tdung pn sme, mknenye kelas sok aq g la,, hahaha,, mne x rjinnye nk g kelas sok, coz sok stu kelas je ade,, dh la ptg plak tu...hui3,, pg sok bleh tdo lme2 lg...hehehehe
nk g beli lunch arini pn kirim kt farhana je,, sng mkn nsik ayam je..hahaha
      eh,,. farhana dah balik la,, nk mkn dlu la ek..hehehe.. chow,,cin cin (^_*)

Sunday, October 3, 2010

3 in 1

sAkIt gUsi.....
hari ni dah msuk 3 hari sakit gusi..., sbbnye - gigi bongsu yg bru nk tumbuh, agknye pyah nk kuar kot smpai gusi belakang jd bengkak,, ari tu dh g klinik dentist tp dktor plak xde, bg appointmnt sruh dtg esoknye pagi2 kul 8,, mls da la aq ni..,xkn nk tnggalkn kelas lg kot..so,, dgn redha nye aq terima keadaan ni,, arini - sabtu - mse nk bngun sbuh, aq gsok2 gigi, pastu terjolok dgn kuat bhgian bengkak,,, arggggghhhhhhh,,,,sakit giler,, Tuhan je yg taw,, berdarah plak tu, panik gak aq mse tu tp bwt2 cool je.. nasib r x kuar bnyk darah...~ lepas subuh, aq tdo balik,., tp lpas je bngun tdo, aq rse cm smua gusi aq sakit, mybe kesan dr kena brus gigi td kot.., aq masih bleh tahan ngn kesakitan ni,, lpas je mndi, roommate aq,k.shu ajk g bli mkn,, then, aq pn ciap2 r,, blik tu,... - nYumm2... seleranye tngok nasik ni,!!! dh r time tu ngh lapar gler, aq pun dgn lafaz 'bismillah' mule r ngn suapan pertama,, argggHHH..<skali lg> sakitnye nk kunyah,, tp aq truskn jgk mkn coz prut mmg da lpar tahap cipan da ni..huhuhu 

tEnsIoN...!!!!
x habis2 lg ngn serabut kepale otak aq ni.., ni sume sbb pilihanRaye mpp la pnye psal,, ~ x pernah terlintas kt fikiran aq utk terpilih sbg calon N.presiden mpp KIPSAS...!!!!!!!! ape ni..???? aq xnk, taw x.., malu je name kne jaje satu kolej,,. mmg la HANYE sbg calon,, tp... boleh x cari org yg lebih layak dr aq ni yg perangai ntah pape smpai org bleh nmpk sesuai utk bertanding rebut kerusi mpp..??? n.presiden plak tu... aq lebih pd tension taw x.. org je x taw aq tertekan ngn situasi ni coz aq xkn pernah nak tnjukkn yg aq ni bermasalah.., aq tension giler bile jln2 kt dlm kolej, org da mule pndg2 aq, x kisah r ape dlm fkiran dieorg, fkir yg baek ke, fkir yg buruk ke,, aq ttp x suke.., aq berharap sngt2 n mmg yakin yg aq XKN mng plihanraye tu nnti coz calon2 laen mmg hebat... tapi...... boleh ke aq lari dr situasi cmni..??? x bleh kn...sbb tu skang aq bnyk hbiskn mse dlm blik je,, biar org x nmpk aq,,biar org x pndg2 aq.., aq HANYE mampu berserah & pasrah dgn keadaan skang,, aq sngt2 berharap biar pilihanraye ni cpt habis..!!! aq nk bebas semule, jadi aq spt aq yg sblm ni..
(-_-) mungkin aq sedang diuji oleh Allah,, aq berdoa agr dipermudahkanNya sgala urusan yg aq lalui.., moga aq dpt lalui dgn tenang.... AQ NK JADI AQ SPERTI AQ YG DLU...!!!

hUjuNG mInGGu
hari ni,,, Sabtu - aq cume lepak dlm bilik,, tido, on9, borak2, bce paper, mkn,, sume hanye dlm bilik.., nape x kuar..??? Urmmm....mls r,, nk ajk adk kuar,, tp die balik,, mule2 ngtkn adk kuar, smpai hati x ajk kuar, dh r x gtaw,, kate kuar jap je,, tngggu smpai mlm x balik2,, tp mjur mlm td adk msj gtaw yg die balik,, umi ambk pg td,, lenyap la segala prasangka buruk pd adk.. aq mmg x suke pkir bnde2 x baik pasal adk coz aq xnk jejas persahabatan antara kami.. aq sygkn our friendship.. ~ sok ahad - aq xde ape2 plan lg, tp rsenye tdo sudah semestinye ade dlm jdual hujung mnggu aq...kui3 :-) hehehe... rse ngntuk la.. nk tdo la dlu,, jmpe lg utk post yg sterusnye plak ye..... :-) :-) :-) daaaaa...



There was an error in this gadget